Un moldovean a intrat cu mașina într-un râu din Italia. A ieșit din apă de unul singur și a plecat
Full Article 2 minutes read

Un moldovean a intrat cu mașina într-un râu din Italia. A ieșit din apă de unul singur și a plecat

Un bărbat din Republica Moldova, stabilit în Italia, ar fi pierdut controlul volanului mașinii în care se afla și a ajuns într-un râu. Cazul a avut loc pe 19 iunie, între comunele Polverara și Ponte San Nicolo. Șoferul a reușit să iasă din apă de unul singur și a plecat acasă, fără să anunțe poliția despre accident. Vehiculul a fost recuperat a doua zi de salvatori. 

Potrivit presei italiene, incidentul a avut loc noaptea de 19 spre 20 iunie. Un automobil de model Peugeot, care circula la frontiera dintre Polverara și Ponte San Nicolo, a ajuns la un moment dat în râul Bacchiglione. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină. Odată ajuns la mal, acesta nu a sunat la poliție, a abandonat vehiculul și s-a întors acasă.

În dimineața zilei de 20 iunie, trecătorii au observat mașina aproape complet scufundată în râu și au solicitat intervenția salvatorilor și poliției. Mașina a fost recuperată din apă, ulterior constatându-se că nici o persoană nu se afla în interior. Salvatorii au efectuat căutări suplimentare în zonă, însă nimeni nu a fost găsit.

Oamenii legii au identificat și contactat proprietarul vehiculului. Acesta s-a dovedit a fi un cetățean al Republicii Moldova, stabilit la Polverara. Bărbatul a recunoscut că se afla la volan atunci când mașina a intrat în apă, însă nu a putut explica ce a provocat accidentul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: