Un moldovean bolnav de COVID a fost găsit decedat într-un apartament din Galați, România
Full Article 2 minutes read

Un moldovean bolnav de COVID a fost găsit decedat într-un apartament din Galați, România

Un bărbat de 49 ani din Republica Moldova, bolnav de COVID, a fost găsit decedat, luni seara, într-un apartament închiriat din municipiul Galaţi, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, bărbatul refuzase să se interneze, deşi soţia lui, şi ea bolnavă de COVID, a acceptat să meargă la spital.

„Bărbatul de 49 de ani avea cetăţenie moldovenească. Împreună cu soţia lui stătea la Galaţi în chirie. Pe 18 aprilie, el şi soţia au fost testaţi. La testul rapid, ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuşi, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a precizat marţi Mihai Polinschi.

Administratorul blocului a alertat autorităţile, iar pompierii au spart uşa apartamentului şi au găsit cadavrul bărbatului.

„Administratorul a mers la el la uşă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou şi, pentru că nu a răspuns, a sunat la 112. Uşa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv”, a menţionat Polinschi.

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: