Un moldovean, reținut la frontieră cu substanțe narcotice: a rămas fără automobilul de lux pe care îl conducea fiind drogat
Full Article 2 minutes read

Un moldovean, reținut la frontieră cu substanțe narcotice: a rămas fără automobilul de lux pe care îl conducea fiind drogat

Membrul unui grup criminal organizat din Chișinău a fost reținut în seara zilei de sâmbătă pentru trafic ilicit de droguri de către ofițerii de la Poliţia de Frontieră și procurorii PCCOCS. Acesta a fost reținut în flagrant delict în timp ce încerca să treacă peste frontiera de stat, prin punctul de trecere a frontierei Palanca, pachețele autosigilante cu o cantitate de zece grame de cocaină și două grame de heroină.

Potrivit legii, cantitatea de droguri capturată este calificată ca o proporție deosebit de mare. Atât drogurile, cât și automobilul de lux pe care bărbatul îl conducea fiind drogat, au fost ridicate.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Penale (PCCOCS), în perioada imediat următoare, pe mijlocul de transport va fi aplicat sechestru pentru determinarea următoarelor acțiuni procesual-penale, în condițiile în care a fost folosit la comiterea infracțiunii.

Acum, bărbatul cu vârsta de 40 de ani va petrece următoarele 72 de ore după gratii, iar procurorii PCCOCS vor face demersurile necesare plasării acestuia în arest preventiv, pentru investigarea cauzei fără interferențe ilegale.

În continuare, au loc acțiuni de urmărire penală necesare stabilirii altor persoane implicate în acțiunile ilegale cercetate. La acest stadiu al investigațiilor, bănuitul se prevalează de prezumția nevinovăției.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: