Furculiță susține că un panou electoral al PCRM-PSRM a fost vandalizat de reprezentanții PAS. Aceștia neagă acuzațiile
Full Article 2 minutes read

Furculiță susține că un panou electoral al PCRM-PSRM a fost vandalizat de reprezentanții PAS. Aceștia neagă acuzațiile

Deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM) Corneliu Furculiță susține că un panou al blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care era amplasat în apropierea Gării Feroviare din capitală, a fost vandalizat. Acesta a acuzat reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) că ar fi în spatele gestului. La rândul lor, membrii PAS au calificat declarațiile drept „minciuni”.

Liderul fracțiunii PSRM din parlament s-a arătat convins că panoul Blocului electoral PCRM-PSRM a fost vandalizat „la indicația gălbuilor din PAS”.

„Legea și bunul simț, la fel ca și normalitatea, nu sunt valabile pentru anumiți pseudopoliticieni, rătăciți pe meleagurile moldovenești. Ieri seara, un grup radical al unui partid anonim, la indicația partidului de aceiași culoare galbenă, au distrus un panou electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, aflat în apropierea Gării din Capitală. (…) Cred că, dacă, la indicația gălbuilor din PAS, vor arunca cu produsul vieții lor, vor ataca familiile noastre, inclusiv copiii, vor distruge proprietatea privată și vor „învinge” câte un banner electoral, așa vor câștiga voturi mai multe, atunci greșesc amarnic”, a scris Furculiță pe pagina sa de Facebook.

Socialistul a adăugat că speră că „instituțiile de drept vor lua măsuri conform legii, iar observatorii vor lua atitudine în mod public față de aceste abuzuri și încălcări”.

Contactați de NM, reprezentanții PAS au declarat: „Nu comentăm minciunile socialiștilor”. Iar reprezentanții poliției capitalei nu ne-au oferit deocamdată detalii despre acest incident.

Furculiță susține că un panou electoral al PCRM-PSRM a fost vandalizat de reprezentanții PAS. Aceștia neagă acuzațiile

Facebook

***

Amintim că un oficiu al Partidului Socialiștilor din Căușeni a fost vandalizat la începutul lunii iunie 2021. Fostul vicepreședinte al raionului Căușeni, ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc a publicat mai multe fotografii din care se vede că sediul a fost murdărit cu materii fecale. Purtătoarea de cuvânt a formațiunii a declarat pentru NM că „așa e când pornesc „vremurile bune”, cu „oameni buni””, însă nu a oferit precizări despre persoanele care ar sta în spatele acțiunii. În același timp, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a negat orice implicare în acest act de vandalizare. Pe 16 iunie, poliția a confirmat că a identificat făptășii – trei bărbați din Căușeni.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: