Un polițist din Chișinău – reținut în timp ce primea 300 EUR. Ce ar fi promis în schimbul banilor 
Full Article 50 second read

Un polițist din Chișinău – reținut în timp ce primea 300 EUR. Ce ar fi promis în schimbul banilor 

Un ofițer de urmărire penală de la Direcția de Poliție Chișinău a fost reținut în flagrant, cu puțin timp în urmă, de CNA și procurorii anticorupție. Polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit 300 de euro de la o persoană pentru a o ajuta să scape de dosar penal.

Potrivit denunțătoarei, ofițerul de urmărire penală ar fi susținut că are influență asupra procurorului care conduce urmărirea penală într-o cauză, pornită pe procurare și păstrare de substanțe narcotice.

Totodată, polițistul i-ar fi spus că poate determina procurorul să-i atribuie denunțătoarei calitatea procesuală de martor în cadrul dosarului.

Pe 26 decembrie, angajatul Direcției de Poliție Chișinău a fost reținut în flagrant, în momentul primirii sumei de 300 de euro. Acesta urmează a fi plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: