FOTO Un profesor din capitală și-a vopsit barba în albastru, în urma unui pariu cu elevii
Full Article 1 minutes read

FOTO Un profesor din capitală și-a vopsit barba în albastru, în urma unui pariu cu elevii

Un profesor de matematică de la Liceul Teoretic „Spiru Haret”, din capitală, și-a vopsit barba în albastru. Totul după ce a pierdut un pariu pe care l-a pus cu elevii clasei a 7-a. Pe pagina sa de Facebook, Alex Leahu și-a îndemnat cunoștințele să nu se mire de noua culoare a podoabei sale faciale.

Potrivit pedagogului, acesta le-a promis școlarilor că își va vopsi barba în albastru dacă mai mult de jumătate de clasă va reuși să obțină note de 9 și 10 la un test. Pariul a fost încheiat în data de 30 ianuarie.

Am stabilit un rămășag cu clasa a VII‐a. Dacă cumulativ mai mult de jumătate de clasă obțin note de 9 și 10 la…

Geplaatst door Alex Leahu op Donderdag 30 januari 2020

În data de 21 februarie, acesta a anunțat că este în căutare de vopsea albastră. „Știți pentru ce”, a adăugat el. Iar peste câteva zile, profesorul a publicat o fotografie în care apare cu barbă albastră. „Sunt lucruri care nu implică neapărat consecințe negative, dar pentru care oricum nu avem suficient curaj ca să le săvârșim. E anume despre acel salt de credință, altfel nicicum”, a menționat acesta.

Sunt lucruri care nu implică neapărat consecințe negative, dar pentru care oricum nu avem suficient curaj ca să le săvârșim. E anume despre acel salt de credință, altfel nicicum.

Geplaatst door Alex Leahu op Donderdag 27 februari 2020

 

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: