Un șef regional al Serviciului de Securitate din Ucraina, găsit mort în propria locuință
Full Article 50 second read

Un șef regional al Serviciului de Securitate din Ucraina, găsit mort în propria locuință

În statul vecin a fost găsit mort șeful departamentului Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Kirovohrad, Alexandr Nakonecinîi. Despre decesul oficialului ucrainean scrie Ukrainskaia Pravda, care face referire la serviciul de presă al Serviciul de Securitate al Ucrainei. 

Potrivit anchetei, pe 20 august, în jurul orei 22:25, în timp ce se afla în propriul apartament soția lui Nakonecinîi a auzit zgomotul unei împușcături, după care a găsit cadavrul soțului ei într-una dintre camere cu o rană de împușcătură.

„Serviciul de Securitate al Ucrainei și Biroul de Investigații de Stat analizează toate circumstanțele morții. După ce informațiile vor fi colectate integral și analizate, vom informa publicul”, a comunicat Serviciul de Securitate al statului ucrainean.

Alexandr Nakonecinîi a deținut funcția de șef al Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Kirovohrad începând cu ianuarie 2021.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: