Un șofer beat a pus pe jar locuitorii din Sîngera. Polițiștii au reușit să îi pună cătușele (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un șofer beat a pus pe jar locuitorii din Sîngera. Polițiștii au reușit să îi pună cătușele (VIDEO)

Un bărbat în stare de ebrietate avansată a încercat să fugă de polițiști pe străzile din Sîngera. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 18 octombrie. Oamenii legii au reușit să îl oprească, iar mașina a fost dusă la parcarea specială.

x

Inspectorii de patrulare au fost alertați de către o persoană care a sunat la 112 și a anunțat că șoferul unui automobil de marcă Lada circulă haotic prin localitate, posibil în stare de ebrietate și pune în pericol localnicii.

Polițiștii au intervenit imediat, însă șoferul a refuzat să stopeze mașina, așa că a fost nevoie de blocarea acestuia, încătușarea, înlăturarea de la volanul unității de transport și escortarea la Inspectoratul de Poliție pentru documentare.

Ulterior, la Dispensarul Republican de Narcologie i-au fost prelevate probele biologice, în urma cărora s-a stabilit o concentrație de alcool de 0.90 mg/l.

În prezent, șoferul în vârstă de 41 de ani este documentat pentru că se afla în stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini, pentru acțiuni huliganice și comportament agresiv în traficul rutier, pentru conducerea unui vehicul care nu a fost înmatriculat în modul stabilit sau care nu a fost supus reviziei tehnice și exploatarea unui vehicul care nu a fost asigurat de răspundere civilă în modul stabilit.

Mașina a fost dusă la parcarea specială.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: