Un șofer care a provocat un accident mortal la Sîngerei este de negăsit de trei zile (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un șofer care a provocat un accident mortal la Sîngerei este de negăsit de trei zile (FOTO)

Un șofer de 26 de ani, care a provocat un accident soldat cu moartea unei femei, a părăsit locul coliziunii și este de negăsit de cîteva zile. Impactul s-a produs pe 8 decembrie, pe drumul local al satului Heciul Nou, raionul Sîngerei. Oamenii legii solicită celor care l-au văzut să anunțe poliția.

Poliția Sîngerei cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui șofer care a plecat de la locul accidentului, lăsând pasagera moartă în mașină.

Accidentul s-a produs la data de 8 decembrie. Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 26 de ani, aflându-se la volanul unui automobil Opel Zafira, se deplasa cu viteză excesivă. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un pilon de tensiune înaltă, apoi s-a răsturnat. În mașină se afla o femeie de 35 de ani, care, în urma traumatismelor suferite a decedat pe loc.

În urma celor întâmplate, șoferul a părăsit locul accidentului. Forțele de ordine solicită ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi.

Acesta este dat în căutare națională, iar pe acest caz au fost inițiate două cauze penale.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 0(261)2-29-80, 069455235, 069041286.

Poliția dă asigurări că va asigura confidențialitate surselor de informare.

Dacă îl vedeți, anunțați Poliția!

Poliția Sîngerei cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui șofer care a plecat…

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Joi, 10 decembrie 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: