Un șofer de ambulanță din Chișinău a fost răpus de COVID-19
Full Article 2 minutes read

Un șofer de ambulanță din Chișinău a fost răpus de COVID-19

Printre persoanele care au decedat în ultimele 24 de ore în urma infecției cu noul coronavirus se numără și un șofer de ambulanță. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), pe pagina de Facebook a instituției.

Este vorba despre Vasile Petruleac. În luna septembrie, acesta ar fi împlinit 64 de ani. Acesta a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Rîșcani din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de șofer pe ambulanță a echipei specializate cardiologie.

„Domnul Vasile a murit răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19. Până în ultima zi a fost o persoană activă, energică și plină de viață. Regretatul nostru coleg a activat în calitate de șofer pe ambulanță din luna martie a anului 2017. Vasile Petruleac lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. IMSP CNAMUP a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare”, se arată în mesajul publicat de reprezentanții CNAMUP.

Precizăm că, potrivit celor două comunicate publicate pe 5 iunie de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe parcursul acestei zile au decedat 8 persoane infectate cu COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns, astfel, la 323.

În total, 9247 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19. 5240 de pacienți s-au însănătoșit.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: