Un șofer de microbuz de rută din capitală, prins beat la volan (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un șofer de microbuz de rută din capitală, prins beat la volan (VIDEO)

Un șofer de microbuz de rută din capitală, prins beat la volan. S-a întâmplat în seara de 17 noiembrie, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu din capitală. Potrivit oamenilor legii, o echipă de patrulare, care se afla la supravegherea circulației rutiere a observat un microbuz de rută care se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație.

x

Acesta a fost somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare. Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a creat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport.

După ce a fost înlăturat de la volanul mașinii, bărbatul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a fi supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat.
Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, activează în calitate de șofer pe o rută, care în acel moment era fără pasageri.

Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehicolului în stare de ebrietate și producerea unui accident rutier. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii asupra cazului.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: