Un tânăr a încercat să corupă polițiștii de patrulare: a fost prins beat la volan și fără permis de conducere
Full Article 2 minutes read

Un tânăr a încercat să corupă polițiștii de patrulare: a fost prins beat la volan și fără permis de conducere

Un tânăr de 27 de ani, fără permis de conducere și în stare de ebrietate, a fost stopat de polițiști în raionul Drochia. Pentru a scăpa de pedeapsă, potrivit oamenilor legii, tânărul a lăsat în automobilul poliției 2 mii de lei. Acum, acesta riscă să fie cercetat penal. 

În seara zilei de ieri, în timp ce se aflau la asigurarea siguranței rutiere în localitatea Ochiul-Alb din raionul Drochia, polițiștii Direcției patrulare Nord a INSP au stopat pentru verificare un automobil de marcă Mercedes la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate. 

În urma verificării s-a stabilit că, șoferul conducea vehiculul fără a deține permis de conducere, iar în timpul documentării de la acesta s-a simțit un miros specific de alcool. Fiind testat alcoolscopic s-a constatat că bărbatul se afla în stare de ebrietate- 0,29 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. 

„În timpul examinării cazului pentru conducerea autovehiculului fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate, contravenientul a lăsat în automobilul de serviciu mijloace bănești în sumă de 2 000 lei”, comunică reprezentanții Poliției. 

Oamenii legii mai spun că cazul dat a fost înregistrat conform legislației, iar persoana vinovată riscă să fie cercetată penal pentru corupere activă.

Mașina a fost transportată la parcarea specială, iar la fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Drochia pentru documentarea cazului conform competenței.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: