Un tânăr care era căutat ieri de mama sa, a fost găsit mort în pădurea din Strășeni. Ce spune poliția
Full Article 30 second read

Un tânăr care era căutat ieri de mama sa, a fost găsit mort în pădurea din Strășeni. Ce spune poliția

Un tânăr de 29 de ani, care a fost declarat dispărut de către mama sa, pe 9 august, a fost găsit mort. Potrivit oamenilor legii, cadavrul acestuia a fost depistat în pădurea din Strășeni.

„Organele de drept au inițiat un proces amplu de identificare a persoanelor implicate la comiterea crimei și a tuturor circumstanțelor”, precizează Poliția.

Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma primirii a 3 plăgi formate de gloanțe în regiunea coastelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: