Un zbor Air Moldova din Dublin, anulat din cauza unei datorii. Când vor ajunge pasagerii la Chișinău?
Full Article 2 minutes read

Un zbor Air Moldova din Dublin, anulat din cauza unei datorii. Când vor ajunge pasagerii la Chișinău?

Un zbor al companiei aeriene Air Moldova din aeroportul din Dublin, care urma să aibă loc pe 10 februarie, a fost anulat. Într-un comunicat de presă, reprezentanții companiei dau vina pe fosta conducere a companiei și anunță că pasagerii vor fi transportați la Chișinău peste trei zile.

„Motivul amânării zborului Dublin-Chișinău a fost datoria acumulată în urma încheierii unui contract dubios de către conducerea anterioară a companiei aeriene. În legătură cu introducerea unor măsuri restrictive asupra zborurilor cauzate de pandemia Covid-19, lipsa mijloacelor financiare a dus la suspendarea plăților datoriei acumulate. Astfel, pe 9 februarie, după zborul 9U 831 Chișinău-Dublin, aeronava Airbus 319 ER-AXL după aterizarea în Dublin nu a primit permisiunea de a zbura înapoi spre Chișinău”, explică reprezentanții Air Moldova într-un comunicat de presă.

Air Moldova anunță că cele întâmplate sunt „fără precedent în istoria companiei”.  Potrivit conducerii companiei, pasagerii zborului Dublin-Chișinău vor fi transportați la Chișinău pe 13 februarie 2021.

„Toți pasagerii zborului anulat au beneficiat de cazare la hotel, li s-a asigurat hrană, precum și sprijinul informațional necesar. Toate cheltuielile au fost acoperite de compania Air Moldova”, au precizat reprezentanții companiei aeriene.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: