În una dintre cele 105 diplome oferite de Maia Sandu absolvenților apare numele lui Igor Dodon. Reacția Președinției (FOTO)
Full Article 2 minutes read

În una dintre cele 105 diplome oferite de Maia Sandu absolvenților apare numele lui Igor Dodon. Reacția Președinției (FOTO)

În una dintre cele 105 diplome oferite, în ajun, de Maia Sandu celor mai buni absolvenți de liceu din țară apărea numele ex-președintelui țării, Igor Dodon. Informația a fost confirmată de către administrația prezidențială, pe 15 iulie. Absolventa își va putea ridica diploma rectificată.

Adminitrația prezidențială a publicat o precizare pentru presă după ce, pe rețelele de socializare, a fost publicată fotografia uneia dintre diplomele oferite de șefa statului Maia Sandu absolvenților de liceu. În aceasta figura numele ex-președintelui Igor Dodon.

„Președinția a verificat, astăzi, toate cele 105 diplome. Una singură este greșită – cea care a fost scoasă la tipar prima, de probă, utilizându-se modelul vechi ca bază, și care a ajuns accidental în mapă. Este o greșeală umană a personalului tehnic, pentru care ne cerem scuze. Absolventa își va putea ridica diploma rectificată”, au precizat reprezentanții administrației prezidențiale.

Pe 14 iulie, președinta țării Maia Sandu a avut o întrevedere cu absolvenții care au obținut media 9,6-10 la Bacalaureat. Șefa statului a menționat că, alături de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern, va porni „o curățenie generală în toată țara”. Aceasta a mai menționat că mizează pe „contribuția creatoare a generației tinere”.

Image with no description

sursa foto: AGORA

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: