Unde va sărbători Revelionul fostul șef CFM Iurie Topală? Decizia instanței
Full Article 50 second read

Unde va sărbători Revelionul fostul șef CFM Iurie Topală? Decizia instanței

Fostul șef de la Calea Ferată din Moldova (CFM) Iurie Topală rămâne în izolator pentru încă 30 de zile. Încheierea a fost pronunțată pe 29 decembrie la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Arestul preventiv a fost prelungit pentru 30 de zile la solicitarea procurorului Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS).

Iurie Topală a fost directorul CFM în perioada 2015-2019. Acesta este vizat pe 2 capete de acuzare, într-un dosar cu prejudicii de peste 400 milioane lei. La 21 decembrie curent, PCCOCS a anunțat trimiterea acestuia în judecată.

Amintim că, în seara de 3 noiembrie 2022, fostul șef al CFM a fost extrădat din Belgia autorităților de la Chișinău, în baza mandatului de arestare din 29 iulie 2021.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: