Unde vor staționa punctele mobile de vaccinare anti-Covid în acest weekend?
Full Article 1 minutes read

Unde vor staționa punctele mobile de vaccinare anti-Covid în acest weekend?

Pe teritoriul municipiului sunt amenajate 70 de puncte de vaccinare. Potrivit edilului capitalei, Ion Ceban, în Chișinău este cea mai mare rată de imunizare în rândul cetățenilor pe țară.

Totodată, primarul informează că în zilele de weekend, 22-23 ianuarie, cetățenii pot să se imunizeze la Centrul Municipal de Vaccinare, str. Petru Rareș 18, în intervalul orelor: 08:00-15:00.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână vor activa și punctele mobile de vaccinare: troleibuz și autobuz, între orele 10:00-18:00.

Astăzi, troleibuzul punct de vaccinare va staționa în sectorul Botanica, bd. Traian, 23/1

În sectorul Rîșcani, troleibuzul va staționa str. Miron Costin, în preajma Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”.

Pe 23 ianuarie, mijlocul de transport se va afla în sectorul Buiucani, Calea Ieșilor, adiacent parcul „Alunelul”, iar în sectorul centru va staționa pe str. Armenească, parcarea de la intrarea în Piața Centrală.

În prezent, sunt disponibile următoarele seruri: Comirnaty/Pfizer-BioNTech, Spikevax/Moderna, Vaxzevria/AstraZeneca, Sinopharm și CoronaVac/Sinovac.

Vaccinarea anti COVID-19 se face fără programare, doar cu buletinul de identitate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: