„Unii fac raluri”. Ceban anunță că organizarea deplăsării bicicliștilor în parcurile din capitală ar putea fi modificată
Full Article 2 minutes read

„Unii fac raluri”. Ceban anunță că organizarea deplăsării bicicliștilor în parcurile din capitală ar putea fi modificată

Organizarea deplăsării bicicliștilor în parcurile din capitală va fi regândită. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban, după ce, pe 24 iulie, o fetiță de 5 ani a fost grav accidentată în parcul „Valea Trandafirilor”.

x

„Au mai fost cazuri și oamenii spun că cei care sunt cu bicicletele prin parcuri, unii fac raliuri. Am solicitat ca un grup din cadrul primăriei, responsabilii, să meargă la fața locului, mai ales în parcurile mari și să vedem cum intervenim și soluționăm. Unde permitem și unde nu permitem bicicletelor să meargă și cum delimităm zona pentru bicicliști, poate folosim o bandă separată sau alee și cei care se deplasează cu viteză să fie avertizați și sancționați”, a menționat edilul.

Precizăm că, pe 24 iulie, o fetiță de cinci ani a fost grav rănită într-un accident produs în parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Micuța a fost lovită de un biciclist, care a fost lăsat să plece după ce și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Mama copilei a relatat pe Facebook despre cele întâmplate și a publicat câteva fotografii cu vânătăile cu care s-a ales fata.

„Copilul a avut de suferit de leziuni corporale, rană la cap, comoție cerebrală și stres.Toate traumele în urma accidentului au fost înregistrate de către medicii de la urgență. A fost depusă o plângere la poliție”, a scris femeia.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: