United Arts Festival revine cu cea de-a doua ediție
Full Article 3 minutes read

United Arts Festival revine cu cea de-a doua ediție

ART/LOVE/PEACE – Aceste trei cuvinte îmbină tot frumosul, spiritul naturii și al muzicii ce ne așteaptă la ediția a 2-a a United Arts Festival.

Evenimentul se va desfășura, în perioada 5 – 7 august în inima codrilor și sub cerul liber la Parcul Verde eco-camp, acolo unde organizatorii promit o adevărată magie.

Vei avea șansa să uiți de grijile cotidiene și să te conectezi cu tine însuți! Natura este ce care așteaptă să fie îmbrățișată, iar United Arts Festival contribuie la această reîntâlnire.

Muzică bună, concerte de calitate, art instalații, activități pentru toți – de la mic la mare, însoțite de concertul viu al naturii – foșnetul frunzelor, cântul păsărilor și gălăgia codrilor – NU e un basm, E o realitate ce ne așteaptă într-un weekend de vară.

Concertul naturii îl poți asculta non-stop. Cum? I-ați cortul cu tine.

Va fi și o zonă de camping mai liniştită unde poți veni cu cortul și unde vei beneficia de duş, wc şi alte condiții pentru a putea petrece câteva zile la mama natura.

Conform programului, pe 5 august va începe toată nebunia cu Opening Ceremony, ora 21:00. Ruguri, ritmuri, dansuri – magia care v-a dura pe tot parcursul festivalului.

Organizatorii propun două scene cu o diversitate de muzică, interpreți si artişti pe care nu îi mai găsiți nicăieri:

Deep Stage – DJ internaționali şi locali de muzica techno, minimal, deep house

Live Stage – concerte LIVE de muzică electronică, reggae, jazz, classica ect.

Pe lângă scene musicale există zone special amenajate pentru a petrece timpul frumos:

Heaven Space – workshopuri, yoga, meditație, practici care încarcă corpul, mintea şi sufletul cu Lumină! E despre a te cunoaşte pe Tine însuți şi trăi o experiență unică în sânul naturii.

Kids Space – activități noi pentru copii. Aici părinții o să poată să-și lase copii la tot felul de activități iar echipa responsabilă o să aibă grijă ca micuții voștri să fie în siguranță și să nu se plictisească nici pentru o secundă.

Tea Space – încearca să descoperi adevărata cultură a ceaiului. Este un spațiu de o adevărată relaxare şi ai la dispoziție gusturile celor mai magice ceaiuri, lemonade, cafea la foc, dulciuri şi multe alte gustoşenii!

Kitchen Area – două bucătării – una tradițională, iar a doua va conține o diversitate pentru vegetarieni și vegani!

Pe 7 august Closing Ceremony, ora 21:00

Cost bilet pentru trei zile de eveniment – 500 de lei

Vor fi disponibile doar 200 de bilete Early Bird la preț de 400 de lei.

UNITED ARTS FESTIVAL – Festivalul care unește!!!

United Arts Festival revine cu cea de-a doua ediție

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: