Uniunea Europeană va acorda Moldovei 20 mln EUR pentru reabilitarea căilor ferate
Full Article 40 second read

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 20 mln EUR pentru reabilitarea căilor ferate

Uniunea Europeană va acorda Republicii Moldova 20 milioane de euro pentru reabilitarea căilor ferate. Un anunț în acest sens a fost făcut pe 2 decembrie de Delegația UE în țara noastră. 

Suportul este oferit sub formă de grant și urmărește conectarea Republicii Moldova la rețeaua trans-europeană de transport (TEN-T).

„Comisia Europeană și Banca Europeană de Investiții (BEI) au lansat un studiu de prefezabilitate privind conectarea rețelelor de căi ferate din Republica Moldova și Ucraina la cele din UE – o investiție strategică ce ar îmbunătăți și securitatea alimentară globală”, comunică reprezentanții UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: