Unul din cei șapte funcționari vamali, implicați în accidentul rutier din luna august, a decedat: avea 38 de ani
Full Article 2 minutes read

Unul din cei șapte funcționari vamali, implicați în accidentul rutier din luna august, a decedat: avea 38 de ani

Un funcționar vamal din Republica Moldova a decedat, după ce medicii au luptat timp de două luni pentru a-i salva viața. De menționat că angajatul vamal a fost implicat la sfârșitul lunii august într-un accident rutier. 

Accidentul a avut loc pe 24 august. Șapte funcționari vamali, aflându-se într-un mijloc de transport, au fost tamponați de un alt autoturism în timp ce se deplasau spre serviciu. Patru funcționari vamali au fost transportați la spital, unul dintre ei a fost luat de urgență în sala de operație, comunicau reprezentanții Serviciului Vamal.

Pe 24 octombrie, cei de la Serviciul Vamal declară că deplâng trecerea în neființă a Dorinei Panfil, inspector superior din cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud.

„În toată această perioadă medicii au luptat pentru viața doamnei Panfil, dar nu au reușit să o salveze. Doamna Panfil avea vârsta de 38 de ani, ultimii 5 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. În toți acești ani, s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată”, comunică reprezentanții Serviciului Vamal.

Cei din urmă mai adaugă că Dorina Panfil a fost decorată, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: