Unul dintre protestatarii care au dormit în corturile din PMAN a fost preluat de ambulanță (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Unul dintre protestatarii care au dormit în corturile din PMAN a fost preluat de ambulanță (VIDEO)

Alexandr Elița, unul dintre susținătorii lui Alexandru Kalinin, liderul Partidului Regiunilor, a fost preluat de medicii de la ambulanță în dimineața de 8 iulie. Acesta și-a petrecut noaptea într-un cort, în semn de susținere a angajaților Căii Ferate (CFM), care nu și-au primit salariile de câteva luni.

Liderul Partidului Regiunilor a precizat că, anterior, bărbatul a suferit un atac cerebral, iar din cauza grevei foamei, i s-a făcut rău.

„Am chemat ambulanța pentru Alexandr. Ca să știți la ce duce activitatea civică, pentru a susține cetățenii”, menționat Kalinin.

Este a doua noapte pe care manifestanții și-o petrec în corturile pe care le-au instalat în Piața Marii Adunări Naționale. Inițiativa aparține lui Alexandr Kalinin, care a anunțat greva foamei în semn de susținere a angajaților CFM. Într-o conferință de presă din 6 iulie, Kalinin a citat dintr-o scrisoare care i-ar fi fost adresată de angajați ai Căii Ferate și în care se menționează că unii feroviari nu și-au primit salariul din ianuarie 2021.

Amintim că liderul Partidului Regiunilor Reacția s-a remarcat după ce, pe 28 iunie 2021, a avut o reacție inadecvată în studioul dezbaterilor electorale Pro TV. Mai exact, drept răspuns la faptul că moderatoarea emisiunii nu i-a acordat întrebările în limba rusă, Alexandr Kalinin a lansat insulte și replici injurioase la adresa jurnalistei și candidaților invitați, aruncând cu o sticlă cu apă în panoul postului de televiziune. Microfonul concurentului electoral a fost deconectat de mai multe ori din cauza nerespectării condițiilor de desfășurare a dezbaterilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: