UPDATE Cinci morți în Rusia, dintre care un copil, după ce o țeavă cu apă fierbinte s-a spart într-un mini-hotel
Full Article 1 minutes read

UPDATE Cinci morți în Rusia, dintre care un copil, după ce o țeavă cu apă fierbinte s-a spart într-un mini-hotel

Cinci oameni, dintre care un copil au murit, iar șase au fost spitalizați, în orașul Permi, din Rusia, după ce o țeavă cu apă fierbinte din mini-hotelul „Karameli” s-a spart, informează RBC, luni, 20 ianuarie. Oamenii legii au inițiat un dosar penal. 

Potrivit jurnaliștilor, țeapa s-a spart în noaptea de 20 ianuarie, iar mini-hotelul a fost inundat. La fața locului au fost găsite corpurile neînsuflețite a cinci persoane. Alte șase au fost spitalizate. Potrivit TASS, una dintre paciente este în stare gravă, iar alte două au suferit arsuri de gravitate medie.

Cauzele tragediei urmează a fi stabilite, însă se cunoaște că anul trecut, în acest mini-hotel s-a spart o țeavă, dar nu s-au înregistrat victime. Mai mult, Serviciului pentru Situații Excepționale a dispus ca spațiul în care se află mini-hotelul să fie eliberat până în februarie 2020.

Mini-hotelul era situat la parterul unui bloc de locuit. Locuitorii acestuia nu au fost evacuați, însă clădirea a fost deconectată, temporar, de la alimentarea cu curent electric.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: