O deputată a fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a fost răpusă de coronavirus
Full Article 1 minutes read

O deputată a fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a fost răpusă de coronavirus

Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova Svetlana Căpățînă a decedat. Informația a fost confirmată de Svetlana Rudenco, șefa Direcţiei relații cu mass-media din cadrul Direcției generale comunicare și relații publice a Parlamentului.

Deputata și-a pierdut vița la vârsta de 52 de ani și se afla la primul mandat de parlamentar.

Motivul decesului deputatei este virusul COVID-19. Informația a fost confirmată de către deputatul PAS Radu Marian. „Transmit sincere condoleanțe familiei și celor care au fost apropiați de doamna Svetlana Căpățînă, deputată BECS, care a decedat zilele trecute urmare a complicațiilor cauzate de COVID-19”, a scris Marian, pe Telegram.

Svetlana Căpățînă s-a născut în data de 2 octombrie 1969.

Amintim că în data de 20 ianuarie, speakerul Igor Grosu a anunțat în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului că lipsesc șase deputați. Aceștia au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, a declarat Grosu. Tot el a spus că unii dintre parlamentari au avut nevoie de spitalizare.

„Unii sunt într-o situație mai bună, alții spitalizați. Le dorim să se facă bine cât mai repede și să revină la activitate”, a comunicat, în data de 20 ianuarie, Grosu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: