UPDATE Tânărul de 26 de ani, blocat în fiarele unui vehicul pe traseul Chișinău-Leușeni, a decedat
Full Article 2 minutes read

UPDATE Tânărul de 26 de ani, blocat în fiarele unui vehicul pe traseul Chișinău-Leușeni, a decedat

Accident rutier pe traseul M1 „Chișinău-Leușeni”. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a rămas blocat în fiarele unui vehicul, acesta s-a ales cu diverse traumatisme, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 22 martie, pe traseul M1 „Chișinău-Leușeni” în apropiere de comuna Lozova, raionul Strășeni

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri, pentru lucrări de descarcerare.

Ajunși la destinație, salvatorii au reușit să descarcereze din fiarele unui vehicul un tânăr în vârstă de 26 de ani. Acesta s-a ales cu diverse traumatisme, iar după misiune a fost preluat de urgență de un echipaj de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs între două autoturisme de modele „Scoda Fabia” și „VW Tiguan”. Alte persoane nu au avut de suferit.

UPDATE: Polițiștii anunță că în urma traumelor suferite, tânărul în vârstă de 26 de ani a decedat la spital.

Oamenii legii spun că la fața locului au stabilit preliminar că un Volkswagen, condus de un bărbat de 62 ani a efectuat manevra de depășire tamponându-se frontal cu o Skoda, condusă de un tânăr de 26 ani.

„Urmare a impactului, șoferul Skodei a rămas blocat în automobil fiind descarcerat de pompieri. În urma traumelor primite tânărul a decedat la spital”, susțin polițiștii.

Șoferul Volkswagen-ului fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: