Valeriu Munteanu, acuzat că a primit bani ca să declare că s-a infectat cu COVID-19. Mesajul politicianului pentru cei care nu îl cred
Full Article 2 minutes read

Valeriu Munteanu, acuzat că a primit bani ca să declare că s-a infectat cu COVID-19. Mesajul politicianului pentru cei care nu îl cred

Liderul Uniunii Salvați Basarabia (USB) Valeriu Munteanu susține că se confruntă cu un val de comentarii și reacții negative după ce a anunțat public faptul că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Politicianul spune că a fost acuzat chiar că ar fi primit bani „de la Soros” pentru a spune că a contractat virusul.

„Până ieri, nu credeam că ignoranța publică a atins pe acest subiect cote atât de mari. (…) Reacțiile și comentariile pline de vitriol ale concetățenilor noștri la știrile despre infectarea mea cu Covid m-au oripilat. O bună parte din oameni chiar cred că: este o simplă răceală; se face teatru; am fost plătit pentru a răspândi informația „mincinoasă” despre existența Covid-19”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Politicianul susține că a fost sunat de către un profesor de la o universitate din capitală care l-a acuzat că a primit bani pentru a declara că s-a infectat cu noul coronavirus.

„Cel mai mult m-a contrariat când, aseară, un cunoscut mai vechi, profesor la o nniversitate din Chișinău, m-a sunat și mi-a tăiat-o direct și aproape fără drept la apel: „Valeriu, câți bani ți-a dat Soros să promovezi Covidul?”, insistând „în cunoștință de cauză” că virusul nu există, fiind decât un nou „instrument de cucerire a lumii” de către globaliști și progresiști. Spunea dumnealui: „lumea știe foarte exact câți bani ai primit de la globaliști pentru a pune umărul la distrugerea „vechii orânduiri” mondiale”. Sărmanii studenți”, a relatat liderul USB.

Valeriu Munteanu a adresat și un mesaj pentru populație.

„Prieteni, virusul totuși există, iar ceea ce simt în ultimele zile nu este o himeră, este adevăr. Astfel, sunt gata, pentru binele public să mă ofer voluntar, în următoarele două săptămâni pentru a-mi fi prelevate probe de Covid, pentru studii de caz, pentru a-i ajuta pe martorii lui Toma Necredinciosul, să înțeleagă pericolul și efectele distrugătoare ale acestui virus”, a mai scris acesta.

Câți bani ți-a dat Soros să promovezi covidul? Sau condamnați la ignoranțăȘtiam că o bună parte din societatea…

Posted by Valeriu Munteanu on Saturday, 25 July 2020

Amintim că, pe 24 iulie, Valeriu Munteanu a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta se află în izolare la domiciliu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: