„Vedem cum se amână implementarea standardelor de calitate în transportul public”. PAS, reacție la scumpirea călătoriei cu microbuzul
Full Article 1 minutes read

„Vedem cum se amână implementarea standardelor de calitate în transportul public”. PAS, reacție la scumpirea călătoriei cu microbuzul

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a venit pe 17 iunie cu o reacție în urma scumpirii călătoriei cu microbuzul. Aceștia sugerează că primarul capitalei Ion Ceban continuă „serialul promisiunilor neîndeplinite”.

„Dacă 2 ani în urmă era categoric împotriva rutierelor și cerea ca mai întâi să fie ridicat nivelul de confort și calitate a serviciilor prestate de microbuze, astăzi vedem cum se amână implementarea standardelor de calitate în transportul public până în 2023 și crește prețul călătoriei cu microbuzul de la 3 lei la 6-12 lei pentru oraș și suburbii”, spun cei din PAS.

Amintim că pasagerii vor achita cu trei lei mai mult pentru călătoria cu microbuzul în raza municipiului Chișinău. Noul tarif, de 6 lei, ar urma să intre în vigoare de la 1 iulie. Informația a fost confirmată pentru NM de secretara de presă al primarului municipiului Chișinău, Natalia Ixari. Călătoriile cu microbuzul în suburbiile Chișinăului vor crește și ele, până la 12 lei.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: