Vicepreședintele PUN anunță că părăsește formațiunea și se retrage din politică
Full Article 1 minutes read

Vicepreședintele PUN anunță că părăsește formațiunea și se retrage din politică

Fostul secretar de presă al președintelui Nicolae Timofti, vicepreședinte al Partidului Unității Naționale (PUN), Vlad Țurcanu, a anunțat pe 3 noiembrie că părăsește formația și politica în general. În același timp, el a subliniat că va continua să „promoveze valorile în care crede”.

„Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică. Sâmbătă mi-am înștiințat și colegii despre această decizie a mea pe care o luasem de ceva timp. Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte”, a scris Vlad Țurcanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vlad Țurcanu a fost secretar de presă al președintelui Nicolae Timofti. În ianuarie 2016, el a demisionat. După aceea, a condus Partidul Popular Român (RNP), pe care l-a părăsit din cauza deciziei formațiunii de a se uni cu alte partide unioniste. După un timp, s-a alăturat PUN, unde a devenit primul vicepreședinte.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: