Victoriabank – cel mai recunoscut brand bancar din Moldova
Full Article 1 minutes read

Victoriabank – cel mai recunoscut brand bancar din Moldova

În cadrul celei de-a 4 ediții a celui mai mare eveniment din domeniul mărcilor comerciale – NOTORIUM AWARDS 2019, Victoriabank a luat trofeul pentru cel mai recunoscut brand din Moldova la categoria bănci.

La acest concurs național au participat circa 4000 de mărci comerciale, nominalizate la 45 de categorii și aproximativ 150 de subcategorii de produse și servicii.

Timp de 33 de zile, publicul a avut posibilitatea să voteze, în regim online, brandul preferat. Astfel, în urma votingului, Victoriabank a fost aleasă de cei mai mulți utilizatori, ca fiind cel mai recunoscut brand bancar din Republica Moldova.

Trofeul reflectă aprecierea reputației companiei și simbolizează succesul și realizările întregii echipe Victoriabank. Acesta vine să confirme, în plus, calitatea produselor și serviciilor Victoriabank și încrederea de care se bucură banca din partea consumatorului.

Din decembrie 2019, banca are o nouă identitate de brand ce are scopul de a reda energia și caracterul modern al brandului și de a susține transformarea către cultura Banca Transilvania, care din ianuarie 2018, a devenit alături de BERD, acționar majoritar al Victoriabank.

victoriabank.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: