Victoriabank lansează un nou serviciu gratuit – Notificările push prin VB24 Mobile
Full Article 3 minutes read

Victoriabank lansează un nou serviciu gratuit – Notificările push prin VB24 Mobile

Îți place să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în contul tău de card? Victoriabank îți satisface această curiozitate printr-un nou serviciu digitalizat de notificări VB24 Mobile. Astfel, prin aplicația VB24 Mobile, primești, gratuit, alerte push pentru orice tranzacție efectuată în conturile de card.

Serviciul VB Notificări prin VB24 Mobile presupune expedierea notificărilor push pe telefonul mobil, privind detaliile tranzacției efectuate cu cardul și prin intermediul contului de card (data, ora, nr. card. tranşat, suma tranzacției (inclusiv comision), valuta tranzacției, destinația plății), în următoarele situații:

  • la achitarea cu cardul în punctele comerciale (atât în Moldova, cât și în străinătate)
  • la achitarea online cu cardul (în Moldova și peste hotare)
  • la retragerea numerarului din bancomate și terminale POS
  • la orice alimentare a cardului/contului de card
  • achitări utilități prin VB24
  • la transferuri P2P, Send to Friend

„VB Notificări prin VB24 Mobile înseamnă extinderea serviciului de alerte Victoriabank, după lansarea VB Notificări prin SMS și VB Notificări prin Telegram. După efectuarea tranzacției, clientul va primi o push-notificare pe telefonul mobil cu toate detaliile, printre care: data și ora efectuării acesteia, suma tranzacției, moneda în care a fost făcută operațiunea, destinația plății. La accesarea notificărilor push, clientul Victoriabank va fi redirecționat în aplicația VB24 Mobile, unde va vedea toate aceste informații importante pentru el. Este un serviciu util și indispensabil pentru orice client activ, care preferă să-și țină finanțele sub control și în securitate”, a menționat Natalia Muntean, directoarea Departamentului Retail, Victoriabank.

De ce este nevoie pentru a beneficia de acest serviciu?

  • instalarea aplicației VB24 Mobile
  • logarea în aplicația VB24 Mobile
  • acceptarea/activarea push-notificărilor din setările aplicației
  • conectare la internet

Push-notificările pentru operațiunile efectuate prin Apple și Google Pay vor veni doar din aplicațiile Wallet (Apple, Google), nu și prin VB24 Mobile.

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima care a introdus plățile cu telefonul Android, înzestrat cu NFC, prin aplicația gratuită VB24 Pay. Victoriabank este singura bancă din Moldova care oferă clienților săi cea mai mare varietate de portofele digitale. Astfel, diin decembrie 2019 sunt posibile plățile cu Garmin Pay. Din aprilie 2022, a devenit disponibil Apple Pay. Iar din august curent, clienții Victoriabank pot efectua plăți și prin  Google Pay și Xiaomi Pay Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa și Mastercard în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: