Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară  
Full Article 3 minutes read

Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară  

Victoriabank continuă să spargă tiparele și să se claseze în cele mai tari TOP-uri! În luna noiembrie 2022 Victoriabank a fost desemnată printre cei mai buni 20 de angajatori din țară de o comunitate de peste 120.000 de angajați reuniți pe platforma digitală Undelucram.md.

TOP-ul a fost creat în baza recenziilor făcute de utilizatorii site-ului, iar singura bancă din Moldova care a făcut față exigențelor acestora este Victoriabank! Clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară a fost elaborat în baza a cinci criterii considerate importante de către angajați:

  • oportunități de avansare,
  • pachet salarial,
  • timp la birou vs. timp liber,
  • management, proceduri și valori.

De altfel, și în luna august 2022, Victoriabank s-a plasat în  TOP 5 cei mai buni angajatori de pe piață,  realizat de echipa delucru.md care a ținut cont de următoarele criterii: nivelul salariului; beneficiile acordate; condițiile de muncă; cultura organizațională etc.

Victoriabank s-a clasat de mai multe ori în topul angajatorilor și anul trecut, participând la alte două studii de piață complexe realizate la nivel național în 2021.

Astfel, Victoriabank a fost desemnată drept unul dintre cei mai buni angajatori și în anul 2021, conform rezultatelor studiului „Employer Brand Perception Survey 2021”, efectuat de către Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting. Atunci din 12 branduri participante, respondenții (studenți în ultimul an de studii, inclusiv masteranzi și doctoranzi) au plasat Victoriabank pe locul doi.

Mai mult decât atât, Victoriabank s-a clasat și în topul companiilor la care absolvenții și-ar dori să candideze pentru angajare, conform unui studiu realizat la nivel național de Iolanta Mura și Riyang Phang, cu suportul AmCham Moldova, privind aspirațiile de carieră ale absolvenților Republicii Moldova din 2021.

Explicația popularității Victoriabank printre tinerii care își construiesc cariera în sectorul bancar este simplă:

  • Victoriabank îți oferă jobul în care primează echipa, angajații se ajută reciproc, acceptă cu mult curaj provocări profesionale și implementează competent și entuziast inovații de ultimă oră;
  • Victoriabank îți oferă jobul în care te simți apreciat, fericit și împlinit într-o permanentă ascensiune profesională!

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank prioritizează oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. De aceea printre principalele beneficii ale băncii sunt: oportunitățile profesionale internaționale în cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania; salariul fix și avantajele financiare; programul de muncă stabil, mediul favorabil, compensațiile legate de sănătate, programele de stagii de practică plătite.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: