VIDEO Accident grav în centrul capitalei cu implicarea a patru mașini. Două persoane au decedat
Full Article 2 minutes read

VIDEO Accident grav în centrul capitalei cu implicarea a patru mașini. Două persoane au decedat

Un grav accident de circulație s-a produs la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare, în noaptea de 17 mai. În rezultat, două persoane au decedat, informează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

x

Potrivit sursei citate, un automobil de model Audi, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil de model Toyota (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail și avea la bord un pasager. În urma impactului, autovehiculul de model Audi s-a tamponat și cu un automobil Dacia Logan. Cel din urmă s-a lovit de un automobil ce parcat în apropiere.

În rezultat, șoferul automobilului Toyota a decedat pe loc, iar la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău notează că în urma traumelor primite, pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital.

Menționăm că pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauza penală.

VIDEO Accident grav în centrul capitalei cu implicarea a patru mașini. Două persoane au decedat

Facebook.com/AndreiPetru

Potrivit Direcției de Poliție a mun. Chișinău, un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail la bord avea un pasager, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani, în automobil în momentul impactului era o pasageră, ulterior tamponând un automobil „Wolkswagen” ce era parcat.În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital.

Posted by Страница «Mihail Bagas» on Saturday, 16 May 2020

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: