(VIDEO) Acoperișul unui troleibuz a fost cuprins de flăcări în timp ce se deplasa pe o stradă din Bălți. Cum au reacționat pasagerii
Full Article 40 second read

(VIDEO) Acoperișul unui troleibuz a fost cuprins de flăcări în timp ce se deplasa pe o stradă din Bălți. Cum au reacționat pasagerii

Pompierii au intervenit, pe 25 ianuarie, după ce acoperișul unui troleibuz a luat foc. Incidentul a avut loc pe strada Decebal 58 din municipiul Bălți. Poliția comunică că niciun pasager din autovehicul nu a avut de suferit. 

Apelul la Servciul 112 a survenit la ora 11:20.

Două echipe de pompieri au intervenit la fața locului pentru a stinge focul. Flăcările au fost lichidate complet la ora 11:42.

Oamenii au fost evacuați din troleibuz. Se menționează că nimeni nu a fost rănit.

Focul a distrus parțial acoperișul vehiculului. Cauzele și circumstanțele arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

 

 

 


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: