VIDEO Alte secvențe video cu președintele Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, publicate de Iurie Reniță
Full Article 2 minutes read

VIDEO Alte secvențe video cu președintele Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, publicate de Iurie Reniță

Deputatul Iurie Reniță a publicat alte secvențe video cu președintele Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. Acesta a declarat că împreună cu deputatul Lilian Carp va face o adresare pe numele procurorului general pentru a verifica autenticitatea acestor înregistrări video.

De asemenea, Reniță a precizat că materialele video le-a primit pe poșta electronică.

Totodată, Lilian Carp susține că aceste secvențe video s-ar afla deja la Procuratura Anticorupție. „Pentru a constata veridicitatea informațiilor publicate în vara anului 2019, organele de urmărire penală au efectuat cercetarea la fața locului. Încăperea unde a avut loc întâlnirea între președintele Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, s-a stabilit că în cameră au fost amplasate două dispozitive de înregistrare camuflate într-o umbrelă și alta într-un dulap”, a declarat Lilian Carp.

„Aceste materiale se află la procuratură exact unde se află și celelalte materiale unde procurorul general îi trimite privet lui Slavic. Procuratura Generală are deja de un an de zile aceste materiale video, care cade sub incidența de corupție și trădare de patrie”, a mai spus Lilian Carp.

Deputații susțin că acest dosar intenționat ar „sta la murat”.

Amintim că pe 18 mai, Iurie Reniță a publicat imagini video în care apare Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov. Fostul președinte al PDM are în mâine o pungă neagră, despre care Iurie Reniță susținea că ar conține bani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: