(VIDEO) Altercație în timpul mitingului „Mișcării pentru popor”. Un contra- protestar l-a îmbrâncit pe primarul de Orhei Pavel Verejan
Full Article 20 second read

(VIDEO) Altercație în timpul mitingului „Mișcării pentru popor”. Un contra- protestar l-a îmbrâncit pe primarul de Orhei Pavel Verejan

În timpul manifestației organizate de „Mișcarea pentru popor” a avut loc o altercație. Un contra-protestar l-a îmbrâncit pe primarul de Orhei Pavel Verejan.

Acesta s-a arătat nemulțumit de manifestația organizată, strigând: „Eu nu am luptat pentru asta”.

Bărbatul a fost scos din mulțime de către forțele de ordine, iar ulterior eliberat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: