(VIDEO) Altercații în centrul capitalei între polițiști și protestari. Bulevardul a fost blocat cu două autobuze
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Altercații în centrul capitalei între polițiști și protestari. Bulevardul a fost blocat cu două autobuze

În centrul capitalei s-au produs altercații între oamenii legii și protestatari, după ce au încercat să forțeze cordonul format din polițiști, pentru a-și schimba locația. Bulevardul Ștefan cel Mare a fost blocat cu două autobuze.

(VIDEO) Altercații în centrul capitalei între polițiști și protestari. Bulevardul a fost blocat cu două autobuze

Дарья Слободчикова / NewsMaker

Poliția susține că s-ar fi pregătit dezordini și destabilizări, în spatele cărora ar fi serviciile speciale ale Rusiei. Liderul PACE, fostul șef-adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc a anunțat că formațiunea sa renunță la participarea la protest. Ulterior, și Asociația obștească „Scutul poporului” a anunțat că renunță la participarea la protestul planificat pentru astăzi, 12 martie.

Totodată, serviciile speciale ale Federației Ruse ar fi intenționat să destabilizeze situația în Republica Moldova, inclusiv în cadrul mitingului de astăzi, susține șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțean, care a prezentat, în cadrul unui briefing de presă mai multe informații despre acest plan. Persoanele care urmau să producă destabilizările ar fi urmat să primească câte 10 mii de euro.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: