VIDEO „Am avut șansa de a vedea un fenomen”. O tânără de la Chișinău a făcut spectacol pe scena „Românii au talent”
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Am avut șansa de a vedea un fenomen”. O tânără de la Chișinău a făcut spectacol pe scena „Românii au talent”

Martina Meola este fetița în vârstă de 8 ani care a făcut spectacol pe scena „Românii au talent”. Tânăra născută în Italia, dar care locuiește la Chișinău, a primit Golden Buzz din partea juriului care au trimis-o direct în semifinale.

Martina studiază pianul de la vârsta de 5 ani, la Școala de Arte Alexei Stârcea din Chișinău. Tânăra a ales să impresioneze jurații români cu un colaj de Frédéric Chopin.

După ce a cântat piesa la pian, jurații au aplaudat-o pe tânără în picioare. „Fantastic, 8 ani”, au remarcat membrii juriului.

„Nu-mi dau seama cât de mult tu realizezi cât ești de talentată și valoroasă. Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă aici și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă – dintre fenomene. Noi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen”, a spus unul din membrii juriului.

La rândul ei, Martina Meola a mulțumit juraților pentru votul oferit. „Nu-mi vine să cred. Vă mulțumesc mult”, a spus fetița în lacrimi.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: