VIDEO Andrei Spînu nu planifică să demisioneze: „Nu simt că se clatină fotoliul”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Andrei Spînu nu planifică să demisioneze: „Nu simt că se clatină fotoliul”

Viceprim-ministrul Andrei Spînu se arată sigur că fotoliul pe care îl ocupă în calitate de ministru al Industriei nu este „amenințat” de nicio demisie. Declarația a fost făcută de Spînu pentru jurnaliști, în contextul în care, recent, Guvernul Gavriliță l-a revocat din funcție pe fostul ministru al Agriculturii Viorel Gherciu , fără a anunța despre acest lucru.

„Nu simt că se clatină nimic. Nu uitați că suntem pe 2 august și chiar am discutat destul de mult despre acest program și tocmai am ieșit acum, în august, și nu în decembrie sau ianuarie, pentru a informa cetățenii. Aveți dreptate. Nu este o situație roz și tocmai acești pași pe care îi propunem acum sperăm să atenueze și să-i ajute pe toți să depășim această iarnă cu bine. Vreau să vă garantez că voi face tot ce pot ca să reușim”, a declarat Spînu, după conferința susținută astăzi la Guvern unde a prezentat măsurile pe care le pregătește Executivul în vederea depășirii crizei energetice în noul sezon rece.

De menționat că, la începutul lunii iulie, prim-ministra Natalia Gavrilița l-a revocat din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare pe Viorel Gherciu, numind-ul, în loc, pe deputatul PAS Vladimir Bolea.

Anterior, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că miniștrii din Guvernul Gavrilița sunt evaluați, iar după acest proces ar putea avea loc remanieri. Și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a admis că în unele ministere „lucrurile se mișcă mai puțin bine”. Totuși, aceasta a susținut că, deși are o opinie, decizia cu privire la eventuale remanieri îi aparține premierului Natalia Gavrilița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: