(video) Antreprenorul Andrei Gogol și poveste de succes a companiei Slaider
Full Article 3 minutes read

(video) Antreprenorul Andrei Gogol și poveste de succes a companiei Slaider

Tehnologiile au devenit indispensabile în viața noastră și ne ajută în toate domeniile de activitate. Astăzi, vă invităm să faceți cunoștință cu Andrei Gogol, un antreprenor de succes din or. Bălți și istoria companiei Slaider specializată în vânzarea calculatoarelor, ce dispune de Centre Service și Departamente de securitate.

Vă invităm să urmăriți reportajul realizat cu noul erou al campaniei „#FinComBusiness – prețuim oameni, încurajăm afaceri!”, care și-a lansat businessul încă în 2006, iar anul acesta a sărbătorit 16 de ani frumoși de la deschidere. Aflați în reportajul video ce urmează cum un mic atelier de 13m2 s-a transformat într-o companie de succes cu personal numeros, format din specialiști competenți în domeniul lor de activitate.

Compania IT se specializează în mai multe direcții și ramuri, iar pe lângă magazinele fizice, sunt disponibile vânzările online și vânzările angro. Andrei Gogol, directorul firmei, deține mai multe Centre Service în Bălți care mereu sunt gata să răspundă la necesitățile clienților și să îi ajute. Acestea se ocupă cu repararea, setarea și întreținere calculatoarelor, smartphone-urilor, tehnicii de birou și a electrocasnicilor, precum și cu instalarea și configurarea software. „Având la dispoziție o gamă largă de piese de schimb și consumabile, încercăm să îndeplinim orice sarcină care ne este încredințată”, a subliniat antreprenorul.

Slaider deține și magazine specializate în comercializarea calculatoarelor, laptopurilor, accesoriilor, televizoarelor, echipamentelor de birou, cu o gamă de mărfuri actualizată în permanență, care le oferă clienților cele mai noi produse de pe piață. Vânzările sunt destinate atât persoanelor fizice, cât și companiilor.

Un domeniu foarte întrebat în ultimii ani, și anume sistemele de securitate, reprezintă o altă ramură de care răspunde echipa Slaider. Acesta ține de sistemele de monitorizare video, alarme de incendiu, încuietori electronice și interfoane. Toate aceste servicii se caracterizează prin calitate și inovație.

După cum ne spune antreprenorul Andrei Gogol cheia succesului businessului său sunt oamenii dedicați. De aceea, selectarea și instruirea angajaților este foarte importantă. Anume datorită lor și a efortului considerabil depus de fiecare în parte, compania Slaider este recunoscută drept o întreprindere unde grija față de clienți ocupă un loc aparte.

Dacă sunteți în căutarea unor produse de top și vă doriți o deservire pe măsură, adaptată la nevoile individuale, compania Slaider vă ajută cu drag. O puteți găsi pe www.slaider.md  sau la numărul de telefon +37360070771.

Pentru a afla istoriile de succes ale altor antreprenori din diferite regiuni ale țării, vă invităm să urmăriți campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri” pe platformele FinComBank!

De asemenea, pentru mediul de business din Moldova am creat pagina fincombusiness pe Facebook, o platformă ce oferă posibilitatea a fi la curent cu ultimele noutăți despre produsele şi serviciile Băncii pentru business, life hacks, sfaturi şi business case-uri, promoții şi oferte speciale, interviuri cu experții, precum și istorii de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: