(VIDEO) Basta a urcat pe scenă în Crimeea. Festivalul a fost inaugurat de Putin
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Basta a urcat pe scenă în Crimeea. Festivalul a fost inaugurat de Putin

Raperul rus Vasilii Vakulenko, cunoscut drept Basta, a evoluat pe scenă în peninsula Crimeea, anexată ilegal de Federația Rusă. La eveniment au participat și artiști ruși precum Lolita, MakSim, Habib, trupele Korni și Fabrika. 

Artiștii ruși au participat la festivalul „Tavrida. ART” („Таврида. АРТ”), organizat în orașul Sudak din Crimeea. Deschiderea a avut loc pe 15 august, cu un discurs a lui Vladimir Putin, difuzat pe un ecran mare.

Președintele rus a vorbit și despre războiul din Ucraina, denumit oficial „operațiune militară specială” și le-a mulțumit participanților pentru susținerea armatei ruse.

De la începutul războiului, raperul Basta nu și-a manifestat public atitudinea față de acest subiect. În iunie 2021, acesta a concertat la Kiev.

Mai multe explozii s-au produs în ultimele săptămâni în peninsula Crimeea. Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a îndemnat lcuitorii să stea departe de centrele militare din zonă. De asemenea, Zelenski a spus că războiul Rusiei împotriva Ucrainei a început cu capturarea Crimeei și se va încheia cu eliberarea acesteia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: