VIDEO Bătaie cu pumni și picioare în cap într-o benzinărie din Călărași. Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale
Full Article 50 second read

VIDEO Bătaie cu pumni și picioare în cap într-o benzinărie din Călărași. Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pe teritoriul unei stații PECO din orașul Călărași s-a produs o bătaie. Oamenii legii au stabilit că doi bărbați de 40 ani și 45 ani, originari din localitate, au agresat fizic alți doi bărbați de 39 și 43 ani. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional. 

Cazul a avut loc în noaptea de 5 septembrie curent.

Pentru NM, ofițerul superior de presă al IP Călărași Cristina Vicol a declarat că în urma unui conflict spontan, doi bărbați de 40 ani și 45 ani din Călărași au aplicat forță fizică asupra altor doi bărbați de 39 și 43 ani.

Victimele, potrivit reprezentantului Poliției, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totodată, oamenii legii au deschis un dosar penal, iar dacă bărbații vor fi găsiți vinovați, riscă până la 5 ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: