(VIDEO) Ben Stiller a vizitat Ucraina și s-a întâlnit cu președintele Vladimir Zelenski
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Ben Stiller a vizitat Ucraina și s-a întâlnit cu președintele Vladimir Zelenski

Actorul american Ben Stiller a efectuat o vizită în Ucraina. Acesta s-a întâlnit și cu președintele Vladimir Zelenski. Pe 20 iunie, administrația prezidențială de la Kiev a publicat imagini din timpul întrevederii.

„Ucrainenenii simt susținerea întregii lumi, a multor oameni celebri. Și vizita lui Ben Stiller demonstrează încă o dată acest lucru. Vizita dvs la Irpen și Makarovo, întâlnirile cu oamenii noștri vorbesc despre multe lucruri. Apreciem faptul că sunteți alături îna ceste vremuri dificile”, a menționat Zelenski despre vizita actorului american.

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a ajuns în Polonia sâmbătă şi a fost fotografiat în oraşul Rzeszow din sud-estul ţării, în apropiere de graniţa cu Ucraina, în timp ce stătea de vorbă cu angajaţii unui depozit în care sunt stocate ajutoare pentru refugiaţi.

Ben Stiller, care este de mai mulţi ani ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), a vizitat apoi Ucraina luni, când pe plan internaţional este marcată Ziua Mondială a Refugiatului.

Într-o înregistrare video publicată pe contul lui de Instagram, starul american a spus: „Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile”, informează Digi24.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: