(VIDEO) Cei doi travel bloggeri din România au vizitat și Transnistria, “țara” care nu există pe harta lumii
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Cei doi travel bloggeri din România au vizitat și Transnistria, “țara” care nu există pe harta lumii

Andreea și Ion, autorii celui mai popular proiect de blogging și vlogging de travel din România „HaiHui în Doi”, au vizitat și Transnistria în perioada în care s-au aflat în Republica Moldova.

Pentru a ajunge în stânga Nistrului în siguranță, Andreea și Ion au apelat la un ghid turistic.

„Am intrat în Transnistria. A fost destul de simplu procesul. A durat aproximativ 10 minute datorită ghidului. Am primit viza”, a spus Andreea.

Cuplul a fost surprins de faptul că în Tiraspol nu sunt ambuteiaje. Andreea și Ion au vizitat monumentele istorice, cetăți, dar au gustat și din bucatele tradiționale. Cuplul a rămas plăcut impresionat de această regiune a Republicii Moldova.

„Ce povești, ce vizită, ce vlogg a ieșit. Aveam altă percepție desptre Transnistria. Mă gândeam că o să fie un șoc cultural, sovietic. Credeam că o să fie o călătorie în timp cu 20-30 de ani. Mi s-a părut o lume absolut firească. Oricum se simte influența rusească în zonă”, au remarcat bloggerii.

Amintim că la începutul lunii noiembrie „HaiHui în Doi”, au vizitat Republica Moldova. Bloggerii au rămas plăcut impresionați de țara noastră. Ei spun că acest colțisor de rai este în totalitate subestimat.

Potrivit life.ro, Andreia are 31 de ani. Ionuț are 33. Ea lucra de aproape 9 ani în departamentul HR al unui mare retailer, iar el lucra în media. Acum 7 ani au ieșit pentru prima data din țară într-o vacanță la Santorini, iar de atunci au urmat city break-uri și vacanțe pe patru continente: Europa, Asia, Africa și America.

Ca orice cuplu, s-au căsătorit și și-au luat o casă. Ce le mai lipsea? Teoretic nimic, practic totul. Și-au dat seama că nu și-au luat o casă ci doar o datorie pe viață și nu asta și-au dorit. Și-au vândut apartamentul, au achitat datoria la bancă, au semnat cererea de concediu fără plată timp de un an și au plecat în lume cu bilete one way și cu visuri mărețe. Primul lucru pe care l-au făcut a fost un proiect de blogging și vlogging de travel, Hai hui în doi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: