(VIDEO) Cinci accidente rutiere cu implicarea pietonilor într-o zi: Două persoane au decedat
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Cinci accidente rutiere cu implicarea pietonilor într-o zi: Două persoane au decedat

Cinci accidente de circulaţie cu implicarea pietonilor s-au produs pe 5 ianuarie în Republica Moldova. În urma impactelor, două persoane au decedat. 

Un accident s-a produs în această seară în localitatea Măgdăcești din raionul Criuleni. Un automobil de model Skoda a lovit mortal pe o trecerea de pietoni o femeie de 35 de ani de un automobil de marcă Skoda. Mașina era condusă de o femeie de 43 de ani.

Un alt impact a avut loc în jurul orei 17:25, în raionul Strășeni. În afara trecerii pietonale, un bărbat de 74 de ani a fost izbit de un Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 37 de ani. În urma traumelor primite pietonul a decedat.

Al treilea accident s-a produs în jurul orei 18:00, la Tohatin. Un automobil de model Volkswagen a lovit o femeie de aproximativ 45 de ani, care preliminar traversa strada neregulamentar. Persoana a fost transportată inconștientă, în stare gravă la spital.

Alt caz a avut loc pe strada Petru Rareș din capitală. Un bărbat, care conducea o Honda, a izbit o femeie de 80 de ani.

Al cincilea accident s-a produs pe strada Alba Iulia. O Toyota a lovit o tânără de 15 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Victima s-a ales cu câteva leziuni corporale

„Stimați cetățeni, venim repetat cu apel la responsabilitate și atenție. Cu regret, astăzi s-au produs mai multe accidente rutiere în care au fost tamponați pietonii, fie pe trecerile pentru pietoni, fie în afara lor. Amintim despre vizibilitate slabă, asigurare la traversare, viteză redusă, evitarea telefoanelor în timpul șofatului și maximă prudență”, a adăugat Poliția.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: