(VIDEO) Cine este deputatul din Găgăuzia, bănuit de circulație ilegală de droguri
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Cine este deputatul din Găgăuzia, bănuit de circulație ilegală de droguri

Deputatul din Adunarea Populară a Găgăuziei, asupra căruia planează suspiciuni de corupție și punere în circulație ilegală a drogurilor este Stepan Sarioglo. Informația a fost confirmată pentru portalul Gagauznews de către un alt deputat local, Victor Petrov, care susține că autoritățile centrale efectuează „presiuni fără precedent”.

Oamenii legii au descins cu percheziții la domiciliul lui Stepan Sarioglo, deputat al Adunării Populare a Găgăuziei din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).

„A avut loc o provocare politică din partea puterii centrale. O calficăm drept tentativă de a influența alegerea speakerului Adunării Populare a Găgăuziei. Chem toate forțele să se unească împotriva acestei provocări și să nu admită haos. Noi toți suntem alături de Sarioglo și nu vom lăsa la greu niciun deputat. Stepan Sarioglo este susținut atât de câtre colegii săi din fracțiunea BCS, cât și de deputații independenți”, a declarat Victor Petrov.

Amintim că Procuratura Generală a confirmat pentru NM desfășurarea perchezițiilor, fără să ofere numele persoanei suspecte. Potrivit Procuraturii, este vorba despre o cauză penală pornită pe faptul săvârșirii infracțiunilor de corupere pasivă și circulație ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare. Procurorii din Găgăuzia au fost asistați de Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: