(VIDEO) Comediantul rus Maxim Galkin, la Chișinău: „De dragul conspirației, voi vorbi doar românește”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Comediantul rus Maxim Galkin, la Chișinău: „De dragul conspirației, voi vorbi doar românește”

Maxim Galkin, comediant rus și soțul legendarei interprete Alla Pugaciova, a vorbit românește în timpul unui concert care a avut loc pe 13 octombrie, la Chișinău. 

Dintr-un fragment video care a devenit viral pe internet se vede cum Galkin, care a fost declarat „agent străin” în Rusia și care potrivit presei locale s-a mutat împreună cu familia în Israel, a glumit pe seama Kremlinului.

„Dacă în sală este prezent măcar un cetățean rus, atunci încalc legea dacă nu anunț, nu îl avertizez că sunt spion. Dacă aș fi vorbit în oricare altă limbă – în engleză, în ucraineană, atunci nu e neapărat să faci anunțul. Pentru că dacă omul vorbește engleza, evident că este spion. De aceea, vom proceda în felul următor (în continuare în română, nota redacției): Bună seara, dragi prieteni! Salut, Chișinău! Nu ne-am văzut demult! Am început să îmvăț limba română pentru că tot ce spun la concert este acum foarte atent monitorizat în Rusia. Mai ales de Soloviov și Simonian (propagandiști ruși, nota redacției). Mă urmăresc. Prin urmare, astăzi, de dragul conspirației, voi vorbi doar românește. Și voi glumi, de asemenea, românește. În sală sunt cunoscuții mei din Rusia și ei nu înțeleg deloc ce se petrece”, a spus Galkin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: