VIDEO Contrabandă de 18 milioane lei cu alcool etilic. Era transportat în Ucraina fără timbre de acciz
Full Article 1 minutes read

VIDEO Contrabandă de 18 milioane lei cu alcool etilic. Era transportat în Ucraina fără timbre de acciz

Procurorii au destructurat un grup infracțional care a scos din țară, prin contrabandă, alcool etilic în sumă de 18 milioane lei. Acesta era transportat în Ucraina fără timbre de acciz, informează, pe 9 martie, Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

În acest caz au fost efectuate 40 de percheziții și peste 30 de măsuri speciale de investigații în privința membrilor a șase grupuri infracționale implicate.

În rezultat, oamenii legii l-au documentat în flagrant pe unul din organizatori – bărbat din Ialoveni, cu vârsta de 48 de ani – în timp ce transporta alcool etilic cu un cost estimat de 1,4 milioane lei, în preajma orașului Florești.

Un alt lot de produs, în valoare de cinci milioane lei a fost ridicat în cadrul perchezițiilor, precum și peste 300.000 lei proveniți din comercializarea alcoolului etilic.

Alcoolul era transportat cu unități de transport adaptate, cu rezervoare ascunse în care era depozitat produsul, ceea ce fără dotare tehnică specială nu putea fi depistat, până la verificarea fizică propriu-zisă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: