VIDEO „Crăciun anti-rusesc fericit!” Prognoza propagandei de la Kremlin pentru Europa
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Crăciun anti-rusesc fericit!” Prognoza propagandei de la Kremlin pentru Europa

Un post de televiziune rusesc a lansat un material video cu urarea: „Crăciun anti-rusesc fericit!”. În videoclip este prezentată o familie care ar locui în Europa. 

Înregistrarea video a fost publicată de postul de televiziune rusesc Russia Today. Aceasta arată cum o familie din Europa ar sărbători Crăciunul în 2021, 2022 și 2023.

În 2021 se prezintă cum familia sărbătorește evenimentul cu lumină în casă și decorațiuni. Totodată, copila acestora primește un hamster în dar. În 2022, familia marchează Crăciunul fără lumină. Astfel se prezintă cum aceștia au folosit hamsterul pentru a genera electricitate în casă. În plus, toată familia este îmbrăcată gros, semn că nu are și căldură.

În 2023, cei trei trăiesc fără curent și căldură, iar la masă servesc o supă făcută din hamster, dat fiind faptul că pe fundal se prezintă cușca hamsterului care este pustie.

„Să aveți un Crăciun anti-rusesc fericit. Dacă mass-media voastră nu vă spune unde duc toate acestea, Russia Today este disponibilă prin VPN”, se menționează la sfârșitul videoclipului. 

Amintim că în octombrie 2022, moderatorul aceluiași post de televiziune din Rusia „Russia Today”, Anton Krasovski, a fost concediat după ce a declarat în timpul unei emisiuni că minorii ucraineni care urăsc Rusia ar trebui înecați.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: