VIDEO Cum se sărbătorea Revelionul acum 57 de ani în satele Moldovei. Imagini de la Edineț 
Full Article 30 second read

VIDEO Cum se sărbătorea Revelionul acum 57 de ani în satele Moldovei. Imagini de la Edineț 

Agenția Națională a Arhivelor a publicat imagini 1966 din satul Bădragii Noi, raionul Edineț. Locuitorii satului marcau Revelionul, devenind subiect de film în regia lui Iacob Sîrbu.

„Noul an vine cu veselie în satele Moldovei, deoarece anul care trece a mulțumit pe deplin oamenii pentru munca lor”, se menționează în debutul filmului. „Locuitorii satului Bădragii Noi întâlnesc Anul Nou cu tradițiile vechi, care le-au moștenit de la strămoși”, se mai comunică pe parcursul imaginilor video.

Producția a fost realizată de Moldova-film, în regia lui Iacob Sîrbu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: