(VIDEO) Deputatul PAS Oazu Nantoi și-a explicat gestul față de jurnaliști: „Eram obosit și regret”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Deputatul PAS Oazu Nantoi și-a explicat gestul față de jurnaliști: „Eram obosit și regret”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Oazu Nantoi a refuzat să discute cu jurnaliștii după ședința care a avut loc, la Președinție, în seara de 13 noiembrie. Acesta le-a arătat un semn care semnifică „nimic”, fapt pentru care a atras critici pe rețelele de socializare. Contactat de NM, parlamentarul a precizat că a reacționat în acest mod pentru că era obosit și că regretă incidentul.

Jurnaliștii TV8 au așteptat finalizarea ședinței care a avut loc în ajun la Președinție cu participarea deputaților PAS, pentru a afla ce subiecte au fost abordate. Deputatul Oazu Nantoi a refuzat să răspundă la întrebări și a arătat în fața camerei un gest, cunoscut drept „smochină”, utilizat în semn de respingere.

Contactat de NM pe 14 noiembrie, Nantoi și-a explicat reacția și a menționat că regretă cele întâmplate: „Regret reacția mea spontana, eram obosit și au venit peste mine fără să mă întrebe măcar: „domnule Nantoi, ați dori să răspundeți la o întrebare?” A fost un gest incorect și regret.

Amintim că deputații PAS au participat duminică la o ședință, la Președinție.

Fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. În contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară”, se arată în declarația fracțiunii.

PAS declară că „s-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere”. „Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”, a anunțat PAS a doua zi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: